Standard Private Cloud

Vereenvoudigde cloud oplossing ondersteund door snelle lokale opslag.

Onze Private Cloud oplossingen zijn gebouwd op basis van een beproefde configuratie ontwikkeld door het testen en verbeteren van onze public cloud sinds 2012. Onze expertise en ervaring geeft ons de gelegenheid om op efficiënte wijze private clouds te ontwikkelen.

Geen complexiteit

Lokale SSD opslag

Meervoud aan data centers

Experts staan 24/7 voor u klaar

Onze setup

De kracht van onze Private Cloud zit in haar eenvoud. Zonder de complexiteit van bijvoorbeeld een High Availability Cloud zijn er minder afhankelijkheden en is er minder hardware benodigd.

Elke Private Cloud bestaat uit vier hypervisors, allen uitgerust met een beproefde configuratie: gloednieuwe Xeon CPU, 256 GB RAM en twee lokale SSD's in een RAID setup.

Bekijk case study

Geen complexiteit

Onze standard private cloud is een vereenvoudigde setup in vergelijking met onze high availability cloud oplossingen. Dit houdt in dat er minder complexiteit is en er minder afhankelijkheden zijn.

Lokale SSD opslag

Elke hypervisor is uitgerust met twee lokale SSD's in een RAID setup, waardoor random IOPS zo hoog mogelijk zijn. De servers die u uitrolt op deze hypervisors zijn dan ook uitermate geschikt voor zware werkbelasting.

Meervoud aan datacenters

Met lokaties in Amsterdam, Barcelona, Miami, en aankomende toevoegingen in Duitsland en België kunnen we eenvoudig een private cloud uitrollen dicht bij u en uw klanten.