Data disks voor Servers

Extra opslag voor je VPS op onze betrouwbare Ceph omgeving.

Aan de slag

Kies tussen SSD- of HDD-opslag om precies aan al je eisen te voldoen.

Onze Data disks zijn gebaseerd op Ceph, perfect om te koppelen aan je server in de PCextreme cloud. Kies, afhankelijk van je vereisten, tussen SSD- of HDD-opslag. In beide gevallen krijg je betrouwbare opslag, omdat je gegevens worden gerepliceerd en opgeslagen op meerdere servers binnen hetzelfde datacenter. Dit betekent dat in het geval van het verliezen van een server of serverstoring er geen gegevensverlies of downtime zal zijn!

Je kan gegevensschijven eenvoudig aan al onze servers koppelen. Zowel standaard als hoog beschikbaar kunnen gegevensschijven bevatten, die je eenvoudig kan bestellen nadat je jouw server hebt geïmplementeerd.

SSD opslag (NVMe)

Als je productiegegevens wilt opslaan die snelle toegang vereisen moet je kiezen voor SSD-opslag. Houd er rekening mee dat SSD-opslag, door de hogere snelheid die het biedt, duurder is.

SSD 100GB Vanaf

Kies

HDD-backed opslag

HDD-backed opslag is ongelooflijk goedkoop, omdat het iets trager is dan SSD. Het is een betrouwbare opslag voor je VPS wanneer je met grote bestanden werkt, waardoor het perfect is voor back-ups, grote media-opslag, bestandsservers of andere archiefdoeleinden. Met stappen van 2,5 TB kun je tot 50TB toevoegen aan je VPS.

Per 2,5TB Max. 50TB per disk en 8 disks per VM

Kies